Dispositivi & accessori
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Prep. 40min
Totale 1h 5min
10 pieces
Ingredienti
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 10 pieces
Sodio
2731.6 mg
Proteine
56.9 g
Calorie
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Grassi
77.6 g
Fibre
10.7 g
Grassi saturi
44.9 g
Carboidrati
165.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegetarian Cooking
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pumpkin risotto with bacon
40min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min