Dispositivi & accessori
Camille carrot and almond cakes
Prep. 10min
Totale 1h 10min
12 portions
Ingredienti
-
raw sugar200 g
-
raw almonds50 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
orange juice (approx. 1½ oranges)90 g
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
full cream milk100 g
-
plain flour300 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
flaked almonds for garnishing40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
90.9 mg
Proteine
6 g
Calorie
1255.5 kJ /
298.9 kcal
Grassi
13.9 g
Fibre
2.4 g
Grassi saturi
1.7 g
Carboidrati
37.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Budget friendly Italian
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Fruit and nut muffins
30min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Healthy biscuits
35min
Buttermilk corn cakes
25min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Apple cinnamon muffins
40min
Basic berry muffins
40min
Quick almond biscuits
35min
Pumpkin loaf
1h 45min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min