Lapskaus

Lapskaus

5.0 4 valutazione
Prep. 20min
Totale 1h 15min
4 porsjoner

Ingredienti

  • løk
    80 g
  • gulrot delt i 2
    100 g
  • persillerot delt i 3
    100 g
  • kålrabi i 4 cm x 4cm
    100 g
  • purreløk kun det hvite, vasket
    50 g
  • biffkjøtt egnet til stuing i biter, uten bein (2cmx2cm), renset for sener.
    500 g
  • nøytral olje
    10 g
  • salt pluss ekstra etter smak
    1 ½ ts
  • vann
    400 g
  • poteter skrelt, i biter
    400 g
  • oksebuljong terning (til 0,5 l)
    2
    2 ss kjøttfond, hjemmelaget, (se tips)
  • persilleblader, ferske (opzionale) til pynt
  • pepper, malt etter smak

Difficoltà

media


Valori nutritivi per 1 porsjon

Sodio 2220.2 mg
Proteine 31.6 g
Calorie 1296.9 kJ / 310 kcal
Grassi 9.1 g
Fibre 5.1 g
Grassi saturi 2.8 g
Carboidrati 27.2 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...

Mostra tutto