Lamb and vegetable purée (first foods)

Lamb and vegetable purée (first foods)

4.3 12 valutazioni
Prep. 10min
Totale 30min
560 g

Ingredienti

  • zucchini (approx. 80 g), cut into pieces
    1
  • asparagus spears cut into pieces (see Tips)
    3
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • onion
    ¼
  • carrot (approx. 80 g), cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • lamb mince
    250 g
  • tomato paste
    20 g
  • potato (approx. 80 g), cut into small pieces
    1
  • water
    150 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    ½ tsp

Valori nutritivi per 560 g

Calorie 1137.1 kcal / 4757.8 kJ
Proteine 50.6 g
Grassi 79.4 g
Carboidrati 56.4 g
Fibre 10.3 g
Grassi saturi 28.8 g
Sodio 264.8 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...