Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
o 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Proteine
- 32 g
- Carboidrati
- 115 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodio
- 1044.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 Min
Rozbif
5 Std. 30 Min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3u. 15min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3h 30min
Buğday Salatası
35 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20 phút
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min