Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
o 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Proteine
- 32 g
- Carboidrati
- 115 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodio
- 1044.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Nessuna valutazione
Karidesli Şehriye Çorbası
40min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Nessuna valutazione
Detoks Salatası
10 min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 godz. 30 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min