Asian-style Rice with Eggs and Vegetables

4.6 7 valutazione
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions

Ingredienti

  • light sesame oil
    20 g
    groundnut oil
  • onions quartered
    70 g
  • carrots cut in large pieces (4 cm)
    100 g
  • bacon cubes
    100 g
  • soy sauce
    20 g
  • sugar
    1 ½ tsp
  • stock paste, homemade (opzionale)
    1 heaped tsp
    1 stock cube (for 0.5 l)
  • short grain rice (18-20 minute cooking time)
    250 g
    long grain rice, (18-20 minute cooking time)
  • water
    1200 g
  • mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)
    300 g
  • medium eggs
    3

Difficoltà

media


Valori nutritivi per 1 portion

Sodio 693 mg
Proteine 15.5 g
Calorie 2085.3 kJ / 498.4 kcal
Grassi 19.8 g
Fibre 3.3 g
Grassi saturi 5.6 g
Carboidrati 63 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...