Salmon and Asparagus Rice Salad
TM6 TM5

Salmon and Asparagus Rice Salad

3.8 (42 valutazioni )

Ingredienti

Dill Sauce

  • 4 sprigs fresh dill, leaves only
  • 200 g sour cream
  • 30 g freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp pickled capers, drained
  • ¼ tsp fine sea salt

Rice and Salmon

  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 1 tsp mixed peppercorns
  • 2 lemons, thin peelings of skin only
  • 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g fresh parsley, leaves and tender stems, cut in pieces
  • 60 g freshly squeezed lemon juice
  • ½ tsp ground turmeric
  • 250 g white long grain rice
  • 1150 g water
  • 250 g asparagus, woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
  • 1 lemon, sliced (5 mm)
  • 680 g fresh salmon fillets, skinless
  • 1 Tbsp fresh dill leaves

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1885 kJ / 450 kcal
Proteine
29 g
Carboidrati
35 g
Grassi
21 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative