Versioni compatibili
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Peppercorn Sauce
- 20 g mixed peppercorns, whole
- 10 g olive oil
- 100 g shallots, halved
- 30 g brandy
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
o ½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbled - ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
Dauphinoise Potatoes and Green Beans
- 250 g green beans, trimmed
- 6 potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)
- 400 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 200 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fillet Steak
- 4 beef fillet steaks (approx. 200 g each)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice (see tip)
Green Beans and Peppercorn Sauce
- 500 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water
- 2 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil, groundnut oil)
- 250 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 lemon, juice only
- ¼ tsp coarse sea salt (opzionale)
- ½ tsp ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4511.7 kJ / 1078.3 kcal
- Proteine
- 51.1 g
- Carboidrati
- 79.6 g
- Grassi
- 60.7 g
- Grassi saturi
- 15.3 g
- Fibre
- 12.1 g
- Sodio
- 644.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef Bourguignon
1h 30min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Suet pastry with thyme
25 min
Home-style sponge cake
2h 30 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Cherry Pie
12u. 15min
Chilli con Carne
40 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20 min
Crushed ice
5min
Creamy Mac & Cheese
30 min