Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing

Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing

1.0 4 valutazioni
Prep. 20min
Totale 1h
20 pieces

Ingredienti

Patties
  • lemon finely grated zest only
    1
  • freshly squeezed lemon juice
    35 g
  • sweet potatoes cut in pieces
    200 g
  • mixed peppers any colour, cut in pieces
    200 g
  • leeks cut in pieces
    100 g
  • celeriac cut in pieces
    150 g
  • salt
    1 tsp
  • fresh chilli (opzionale) to taste
    ½ - 1
  • linseeds
    45 g
  • medium eggs
    2
Dressing
  • olive oil
    80 g
  • garlic clove
    1
  • fresh chilli
    ½
  • fresh basil leaves
    20 g
  • fresh coriander leaves
    20 g
  • fresh chives cut in pieces (5 cm)
    20 g
  • salt or to taste
    ½ tsp
  • yoghurt
    120 g
  • lime juice
    30 g

Valori nutritivi per 1 piece

Calorie 77 kcal / 322 kJ
Proteine 1.8 g
Grassi 5.7 g
Carboidrati 5.6 g
Fibre 1.5 g
Grassi saturi 0.9 g
Sodio 138 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...