Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing

 

Ingredienti

Patties

  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 35 g freshly squeezed lemon juice
  • 200 g sweet potatoes, cut in pieces
  • 200 g mixed peppers, any colour, cut in pieces
  • 100 g leeks, cut in pieces
  • 150 g celeriac, cut in pieces
  • 1 tsp salt
  • ½ - 1 fresh chilli, to taste
  • 45 g linseeds
  • 2 medium eggs

Dressing

  • 80 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • ½ fresh chilli
  • 20 g fresh basil leaves
  • 20 g fresh coriander leaves
  • 20 g fresh chives, cut in pieces (5 cm)
  • ½ tsp salt, or to taste
  • 120 g yoghurt
  • 30 g lime juice

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
322 kJ / 77 kcal
Proteine
1.8 g
Carboidrati
5.6 g
Grassi
5.7 g
Grassi saturi
0.9 g
Fibre
1.5 g
Sodio
138 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative