Versioni compatibili
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Proteine
- 20 g
- Carboidrati
- 74 g
- Grassi
- 80 g
- Grassi saturi
- 40 g
- Sodio
- 1151 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetable Tart
1h 15min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Cauliflower Crust Pizza
1 godz. 20 min
Vegetable Waffles
15 Min
Pea and Courgette Tarts
1h
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min