Okonomiyaki
TM6 TM5 TM31

Okonomiyaki

4.6 (200 valutazioni )

Ingredienti

Okonomiyaki sauce

  • 20 g honey
  • 30 g Japanese soy sauce
  • 60 g tomato ketchup
  • 40 g Worcestershire sauce

Okonomiyaki

  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 200 g water
  • 1 tsp dashi powder
  • 4 eggs
  • 160 g plain flour
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp sugar
  • 400 g white cabbage, finely sliced
  • 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
  • sesame oil, to fry
  • 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
  • Kewpie mayonnaise, to serve
  • bonito flakes, to serve
  • fresh chives, chopped, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1961.9 kJ / 467.1 kcal
Proteine
19.9 g
Carboidrati
44.2 g
Grassi
22.8 g
Grassi saturi
5.2 g
Fibre
4.1 g
Sodio
1327 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative