Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g pepitas
- 60 g roasted unsalted peanuts
- 80 g iceberg lettuce, cut into pieces
- 100 - 150 g fresh baby spinach leaves, coarsely chopped
- 1 spring onion/shallot, green part only
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 serrano chilli (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 2 tsp sea salt, to taste
- 400 g green tomatillos, cut into halves (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g grapeseed oil
- 100 g onion
- 280 - 400 g water (see Tips)
- 8 skinless chicken drumsticks (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1573.3 kJ / 376 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 8 g
- Grassi
- 25.2 g
- Grassi saturi
- 5.2 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodio
- 627.6 mg
Ricette alternative
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Slow cooked veal stew
2 Std. 10 Min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 Std.
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min