Dispositivi & accessori
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Prep. 10min
Totale 1h 30min
2 portions
Ingredienti
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
752 mg
Proteine
58 g
Calorie
3793 kJ /
907 kcal
Grassi
66 g
Fibre
9 g
Grassi saturi
32 g
Carboidrati
26 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Calendar 2022
12 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min