Dispositivi & accessori
Easter Babka
Prep. 15min
Totale 2h 30min
12 pieces
Ingredienti
Cake
-
milk220 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
unsalted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease80 g
-
white sugar100 g
-
plain flour500 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
sea salt½ tsp
-
raisins125 g
Icing
-
white sugar200 g
-
boiling water30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
147 mg
Proteine
6.9 g
Calorie
1524.8 kJ /
363 kcal
Grassi
9.3 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
5.3 g
Carboidrati
63.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Honey cake
49h 30min
Liver cake
1h 50min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Apricot amaretti
40min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1h 25min
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1h
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Tuna dip
15min