Napa Kimchi
TM6

Napa Kimchi

4.2 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 oz white rice
  • 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
  • 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
  • 16 oz water, divided, plus extra for soaking
  • 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
  • 5 ½ oz onions, halved
  • 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
  • 6 garlic cloves
  • 1 oz brown sugar
  • 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
  • 2 tbsp fish sauce
  • 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
  • 1 oz lemon juice

Valori nutritivi
per 45 oz
Calorie
2728 kJ / 652 kcal
Proteine
21 g
Carboidrati
146 g
Grassi
4 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
21 g
Sodio
3452 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative