Dispositivi & accessori
Kimchi Sauce
Prep. 5min
Totale 20min
4 jars
Ingredienti
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
1904 mg
Proteine
6 g
Calorie
787 kJ /
188 kcal
Grassi
2 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
40 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Nessuna valutazione
Soy Milk
1h 35min
Shallot Oil
25min
Kimchi Sauce
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Lemonade
5min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Homemade Soy Milk
35min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Wholemeal Mantou
1h