Dispositivi & accessori
Persimmon Pudding
Prep. 5min
Totale 2h 10min
5 portions
Ingredienti
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
2 g
Calorie
598 kJ /
143 kcal
Grassi
5 g
Fibre
5 g
Carboidrati
26 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan Desserts
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Cioppino
55min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Matzah
30min
Avocado Coconut Ice Cream
8h 15min
Tahini dip (tarator)
5min
Koshari stew
45min
Coconut Milk Yogurt
20h
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Eggless mayonnaise
10min
Eggplant and Almond Dip
20min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Vegan Pesto
10min