Dispositivi & accessori
Gnocchi
Prep. 30min
Totale 1h 40min
8 portions
Ingredienti
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
432.9 mg
Proteine
5.1 g
Calorie
590 kJ /
140.5 kcal
Grassi
1 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
0.2 g
Carboidrati
26.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Hollandaise sauce
15min
Focaccia
2h 5min
Fresh pasta dough
1h
Polenta zucchini slice
2h 10min
Fragrant pipis
30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ricotta gnocchi
2h
Classic mushroom risotto
30min
Milanese risotto
25min