
Dispositivi & accessori
Layered bread
Prep. 30min
Totale 2h 30min
10 portions
Ingredienti
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
citric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
366.5 kcal /
1534.4 kJ
Proteine
10.6 g
Grassi
15.1 g
Carboidrati
47.6 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
4.2 g
Sodio
0.4 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Hands in the dough!
5 ricette
Internazionale
Internazionale