
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chia- en quinoatortilla's
- 50 g quinoa
- 50 g chiazaad wit of zwart
- 50 g polenta
- 2 el sezamzaadjes
- 2 snuifjes fijn zout naar believen
- 2 tl limoensap (ong. ½ limoen)
- 60 g water
Dip van zongedroogde tomaten, Chili en Cashewnoten
- 1 rode peper ontpit indien gewenst
- 1 teentje knoflook
- 30 g Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)
- 5 takjes koriander enkel de blaadjes
- 120 g cashewnoot, rauw
- 1 rode paprika ontpit en in stukken
- 1 el citroensap
- 100 g zongedroogde tomaten uitgelekt
- 30 g extra vergine olijfolie
Pompoendip
- 500 g pompoen enkel het vlees, in stukken (4 cm)
- 1 tl extra vergine olijfolie
- 100 g pijnboompitten geroosterd
- 2 el geitenkaas
- 2 takjes verse basilicum enkel de blaadjes
- 1 tl gemalen komijn
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Dip van artisjok
- extra vergine olijfolie om in te vetten
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- ¼ ui gehalveerd
- 250 g artisjokharten, gemarineerd uitgelekt
- 135 g mayonaise
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 570 kcal / 2395 kJ
- Proteine
- 16.4 g
- Grassi
- 44.4 g
- Carboidrati
- 22.5 g
- Fibre
- 11.2 g