Dispositivi & accessori
Tom Yum Paste
Prep. 10min
Totale 45min
3 jars
Ingredienti
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (opzionale)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
353 mg
Proteine
5 g
Calorie
770 kJ /
184 kcal
Grassi
7 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
30 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Nasi Lemak
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Nyonya Spice Paste
15min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min