Dispositivi & accessori
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
Prep. 5min
Totale 1h
1 jar
Ingredienti
-
fresh grated coconut120 g
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften7
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shallots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
cooking oil10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Proteine
19 g
Calorie
2782 kJ /
665 kcal
Grassi
51 g
Fibre
11 g
Carboidrati
36 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Peranakan Snack Delight
13 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Curry Chicken
1h
Nasi Lemak
45min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min
Sambal Belacan
10min
Nasi Lemak
45min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Nyonya Spice Paste
15min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Homemade Pandan Kaya
55min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min