Pasta with fennel and tomato sauce
TM6

Pasta with fennel and tomato sauce

4.3 (58 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 g vegetable oil
  • 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
  • 1 tsp fennel seeds
  • 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 20 g tomato paste
  • 1100 g water
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • ½ tsp balsamic glaze
  • 30 g pine nuts
  • 300 g dried penne pasta
  • 125 g bocconcini, drained and cut into halves

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2078.6 kJ / 494.9 kcal
Proteine
18.5 g
Carboidrati
60.5 g
Grassi
18.1 g
Grassi saturi
5.2 g
Fibre
6.5 g
Sodio
9.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative