Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 44 g
- Grassi saturi
- 18 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 738 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Mini Chicken Pies
1 Std. 35 Min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 Std. 10 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
50 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Thanksgiving Gravy
20 Min