Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 44 g
- Grassi saturi
- 18 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 738 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40 min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Cottage Pie
2h 15 min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Char Siu Pork with Rice
8h 40 min.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min