Dispositivi & accessori
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Prep. 10min
Totale 55min
10 portions
Ingredienti
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
668 mg
Proteine
54 g
Calorie
2377 kJ /
568 kcal
Grassi
36 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Chicken Parmesan
1h 10min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Shrimp Scampi
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Caesar Salad
30min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Baked Crab Dip
15min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Texas Chili
1h 10min
Chicken Salad Sandwich
15min