
Dispositivi & accessori
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Prep. 20min
Totale 3h
8 pieces
Ingredienti
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Valori nutritivi per 1 piece
Calorie
311 kcal /
1301 kJ
Proteine
8 g
Grassi
5 g
Carboidrati
59 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
2 g
Sodio
189 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Kneading: Asian Recipes
11 ricette
Internazionale
Internazionale