Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Proteine
- 33 g
- Carboidrati
- 23 g
- Grassi
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 Std. 5 Min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1 godz. 15 min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1 Std. 5 Min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Treska na rajčatovém lůžku
55min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h