Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 70 g Parmezaanse kaas, in stukken (1 cm)
De appel-bietenmoes
- 800 g appel, (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 200 g gekookte rode bieten, geschild, in stukken (3 cm)
- 70 g water
- 3 el suiker
- 2 el citroensap
Het omeletbeslag
- 50 g boter
- 400 g melk
- 4 eieren
- 200 g bloem
- ½ tl zout
Het gehakt
- 120 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood
- 20 g boter
- 600 g gemengd gehakt
- 1 steranijs
- ¾ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 1 ½ el bloem
- 100 g witte wijn
- 150 g water
- 1 kubus vleesbouillonpasta
Afwerking
- 1 el boter
- ½ takje verse bieslook, (ong. 20 g), fijn gesneden
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 4507 kJ / 1079 kcal
- Proteine
- 52.4 g
- Carboidrati
- 85 g
- Grassi
- 56 g
Nelle collection
Ricette alternative
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Nessuna valutazione
Champagne crème cake
Nessuna valutazione
Vegan feta in olie met kruiden
Nessuna valutazione
Paneer tikka pizza
Nessuna valutazione
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nessuna valutazione
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Vissticks met tomatensaus
50min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min