Mushroom and Spinach Risotto
TM6

Mushroom and Spinach Risotto

4.5 (411 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 730 g water
  • 300 g chestnut mushrooms, quartered
  • 20 g olive oil
  • 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 100 g fresh spinach leaves
  • 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
  • 60 g white wine
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1994.7 kJ / 476.8 kcal
Proteine
12.7 g
Carboidrati
70.1 g
Grassi
14.9 g
Grassi saturi
6.8 g
Fibre
1.3 g
Sodio
560.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative