Dispositivi & accessori
Barbecue onions (500 g)
Prep. 5min
Totale 45min
500 g
Ingredienti
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 500 g
Sodio
619.8 mg
Proteine
6.2 g
Calorie
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Grassi
40.8 g
Fibre
9 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
65.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
High Heat Basics: Onions
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Citrus salt
35min
Rosemary salt
24h 5min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Pot-set plain yoghurt
12h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min