Dispositivi & accessori
Pulled Pork Buns
Prep. 20min
Totale 6h 20min
6 portions
Ingredienti
-
onions halved, sliced (1 cm)100 g
-
pork shoulder, boneless in one piece800 g
-
barbecue sauce500 g
-
water150 g
-
cola200 g
-
beef jus400 g
-
garlic clove lightly crushed1
-
fresh rosemary1 sprig
-
smoked salt½ tsp
-
burger buns6
-
iceberg lettuce12 leaves
-
tomato ketchup120 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
33 g
Calorie
1975 kJ /
472 kcal
Grassi
19 g
Fibre
3 g
Carboidrati
40 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slow Cook and Sous-vide
9 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
BBQ Sauce
20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 godz. 40 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min