Bear Face Cake
TM6 TM5

Bear Face Cake

3.0 (1 valutazione )

Ingredienti

Sponge

  • 300 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets
  • 300 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 5 large eggs
  • 3 egg yolks, from large eggs
  • 125 g golden caster sugar
  • 40 g rice flour
  • 40 g cocoa powder (see tip)

Buttercream Icing

  • 225 g unsalted butter, diced
  • 300 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 60 g cocoa powder
  • 125 g double cream
  • 30 g caramel sauce

Decoration

  • black food colouring gel (see tip)
  • 80 g fondant icing, white, ready to roll
  • water, for brushing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1910 kJ / 456.5 kcal
Proteine
5.1 g
Carboidrati
37 g
Grassi
33.8 g
Grassi saturi
20 g
Fibre
3.5 g
Sodio
47.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative