Versioni compatibili
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
o beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Proteine
- 57 g
- Carboidrati
- 82 g
- Grassi
- 51 g
- Grassi saturi
- 13 g
- Fibre
- 11 g
- Sodio
- 1949 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Bibimbap Burrito
45 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Mediterranean Chicken
35min
Beef in Stout
1h 40min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Curry Noodles with Pork
45 min