Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteine
- 36 g
- Carboidrati
- 37 g
- Grassi
- 42 g
- Grassi saturi
- 25 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 1001 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Creamed Cod
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Christmas Quesadillas
55 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 Std. 30 Min
Brioche Berry Pudding
1 Std.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Tomato and Haddock Rice
50min