Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteine
- 36 g
- Carboidrati
- 37 g
- Grassi
- 42 g
- Grassi saturi
- 25 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 1001 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 λεπτ.
Meatballs - Keftedes
2 Std. 30 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10 min