Dispositivi & accessori
Buttermilk corn cakes
Prep. 20min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 portions
Sodio
1434.9 mg
Proteine
47.4 g
Calorie
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Grassi
125.3 g
Fibre
5.7 g
Grassi saturi
51.6 g
Carboidrati
176 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Barbecue
102 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Savoury potato bundt
1h 55min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Pumpkin tart
2h 15min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pumpkin fritters
35min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Pumpkin loaf
1h 45min