Basic Soup Purée
TM6

Basic Soup Purée

4.9 (61 valutazioni )

Ingredienti

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
  • 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 26 ½ - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    o 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
448.4 kJ / 107.2 kcal
Proteine
4 g
Carboidrati
14.4 g
Grassi
4 g
Grassi saturi
0.7 g
Fibre
4.7 g
Sodio
724.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative