Pasta salad with trout and vegetables
TM6 TM5 TM31

Pasta salad with trout and vegetables

4.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice, freshly squeezed
  • 1 ½ tsp salt
  • 400 g trout fillets, skinless
    o 400 g fresh salmon fillets, skinless
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted capers, rinsed
  • 80 g black olives, pitted
  • 350 g cherry tomatoes, cut in halves or quarters
  • 1 pinch ground black pepper (opzionale)
  • 10 g lemon juice (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1497 kJ / 357 kcal
Proteine
21 g
Carboidrati
35 g
Grassi
14 g
Fibre
5.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative