Chipotle Puff Fish "Tacos"
TM6 TM5

Chipotle Puff Fish "Tacos"

4.7 (16 valutazioni )

Ingredienti

Chipotle Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 200 g plain flour
  • 90 g water, ice cold
  • ½ tsp fine sea salt
  • plain flour, for dusting
  • 1 Tbsp chipotle chilli flakes

Filling

  • 400 g white fish fillets, skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)
  • 1 lime, finely grated zest and juice
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh jalapeño chilli, halved
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil
  • 5 g fresh coriander leaves

Assembly

  • 1 medium egg, beaten

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
2865 kJ / 688 kcal
Proteine
25 g
Carboidrati
38 g
Grassi
48 g
Grassi saturi
27 g
Sodio
470 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative