Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (opzionale)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
o 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 3753 kJ / 900 kcal
- Proteine
- 51 g
- Carboidrati
- 70 g
- Grassi
- 43 g
Nelle collection
Ricette alternative
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Kuzu Gerdan Yahni
1 Std. 45 Min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48h 20min
Pancar Carpaccio
Nessuna valutazione
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 Min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min