Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
o 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (opzionale)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (opzionale)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Valori nutritivi
- per 3 kavanoz
- Calorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Proteine
- 24 g
- Carboidrati
- 0 g
- Grassi
- 24 g
- Grassi saturi
- 4 g
- Fibre
- 9 g
- Sodio
- 3137 mg
Ricette alternative
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 godz. 5 min
Soyulmuş Sarımsak
5 min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Nessuna valutazione
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Tavuk Eti Suyu
Nessuna valutazione
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Tavuk Suyu
1h 10min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15 min