Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g su
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı, yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 27 g
- Grassi
- 48 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Hamsi Buğulama
40min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Nessuna valutazione
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 godz. 40 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Nessuna valutazione
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1hod.
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Nessuna valutazione
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1hod.
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 godz. 30 min