Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Karayip yahnisi
-
800
g kemiksiz kuzu kol, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
o 800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 20 g limon suyu
- 60 g Worcestershire sosu
- 3 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 180 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 - 4 dal kişniş yaprağı
- 2 - 3 tutam kuru kekik
-
2
taze defne yaprağı
o 1 kurutulmuş defne yaprağı - 1 - 1 ½ tk toz acı kırmızı biber
- 25 g sıvı yağ
-
20
g şeker
o 20 g esmer şeker - 50 g domates püresi
- 1 ½ tk tuz
- 450 g su
Buharda pirinç pilavı
- 160 g basmati pirinci
- 300 g su
- 4 tutam tuz
-
4
tk sıvı yağ
o 4 tk tereyağı
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 2438 kJ / 581 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 45 g
- Grassi
- 23 g
Nelle collection
Ricette alternative
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Nessuna valutazione
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Nessuna valutazione
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25min
Haşlanmış Pirinç
25min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Nessuna valutazione
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Nessuna valutazione
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 min
Çin Usulü Dana Eti
1 godz. 20 min