Garlic and White Bean Stew

Garlic and White Bean Stew

3.6 16 valutazioni
Prep. 10min
Totale 50min
4 portions

Ingredienti

  • kale thick stems removed, cut in pieces
    80 g
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    20 g
  • garlic cloves (see tip)
    20
  • dry white wine
    200 g
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • dried chilli flakes (opzionale)
    1 pinch
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • tinned butter beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • water
    500 g
  • lemon finely grated zest and juice
    ½
  • fine sea salt or to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • crusty bread for serving

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 200 kcal / 837 kJ
Proteine 9 g
Grassi 7 g
Carboidrati 20 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...