Jalapeño Popper Dip
TM6 TM5

Jalapeño Popper Dip

4.7 (26 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 oz Monterey Jack cheese, cubed
  • ½ oz panko
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 6 jalapeño peppers, stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish
  • 3 oz bacon, cut into pieces (½ in.)
  • 16 oz cream cheese, room temperature, cubed (1 in.)
  • 1 can artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)
  • 4 oz mayonnaise

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1243 kJ / 297 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
10 g
Grassi
27 g
Fibre
3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative