Dispositivi & accessori
Spicy Potatoes
Prep. 5min
Totale 1h
5 portions
Ingredienti
-
water1060 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
tomatoes large, quartered2
-
cumin seeds½ tsp
-
nigella seeds¼ tsp
-
fenugreek seeds¼ tsp
-
sunflower oil20 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
5 g
Calorie
920 kJ /
220 kcal
Grassi
5 g
Carboidrati
41 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Aloo Beetroot Tikki
1h
Stuffed Parathas
1h 20min
Tarka Dal
9h 5min
Sambhar
1h 5min
Potato Curry (Ala Hodi)
40min
Vegetable Samosa Filling
30min
Coconut and Coriander Chutney
5min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Vegetable Biryani
50min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chana Masala
45min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min