Dispositivi & accessori
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Prep. 5min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
2.1 g
Calorie
515 kJ /
123 kcal
Grassi
6.5 g
Carboidrati
14 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian Kitchen
62 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Aubergine and Almond Dip
20min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Sicilian Caponata
30min
Carrot and Peanut Bake
55min
Pasta alla Norma
50min
White Bean Salad
5min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Mushroom Risotto
30min