Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 150 g wortel, in stukken
- 30 g olijfolie
- 100 g lente-uitjes in ringen
- 100 g paprika, rode en groene, in beetklare stukken
- 500 g varkensschouderlap, ontbeend, in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)
- 350 g aardappelen, in beetklare stukken
- 400 g water
- 1 tl citroenschil, geraspt
- 1 tl gedroogde dragon
- 1 tl marjolein, gedroogd
- ½ - 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 4 el volle room
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Proteine
- 26 g
- Carboidrati
- 23 g
- Grassi
- 35 g
- Fibre
- 4.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40p
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50p
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35p
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Hongaarse champignonsoep
30p
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min