Chicken Noodle Soup
TM6 TM5 TM31

Chicken Noodle Soup

4.4 (401 valutazioni )

Ingredienti

  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 100 g carrots, sliced (1 cm)
  • 100 g celery stalks, sliced (1 cm)
  • 1100 g water
  • 1 - 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), to taste
    o 1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade, to taste
  • 1 tsp dried basil
  • 1 tsp dried oregano
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 2 dried bay leaves
  • 100 g dried Chinese egg noodles (medium)
  • 300 g cooked chicken meat, diced (1-2 cm)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
677.5 kJ / 161.9 kcal
Proteine
13.6 g
Carboidrati
16 g
Grassi
4.7 g
Grassi saturi
0.9 g
Fibre
1.8 g
Sodio
78.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative