Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
o 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(opzionale)
o ½ tl gedroogde pepervlokken (opzionale) - 50 g droge witte wijn (opzionale)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Proteine
- 17 g
- Carboidrati
- 65 g
- Grassi
- 15 g
- Fibre
- 5.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Pas d’évaluation
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5 min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Koffielikeur
40min
Koken van jasmijnrijst
35 Min