Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 350 g karkówki wieprzowej, chudej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki, lekko zmrożonej
- 650 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego na 1,5 cm kawałki
- 1 jajko
- 2 płaskie łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- olej, do posmarowania folii
- Valori nutritivi
- per 1 porcję
- Calorie
- 594.5 kJ / 142 kcal
- Proteine
- 15.8 g
- Carboidrati
- 1.1 g
- Grassi
- 8.3 g
- Grassi saturi
- 2.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodio
- 396.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pasztet z piersi indyka
2 Std.
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10 min
Schab chrzanowy
2 Std. 30 Min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2 Std. 30 Min
Klops z papryką i jajkiem
1h 40min
Pieczeń rzymska
1 Std. 25 Min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Roladki z białej kiełbasy faszerowane pieczarkami i serem
1h 10min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1 Std. 25 Min
Rolada mięsna
1h 10min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min